Banner 1

 

 

GPS-es Kincsvadászat

 

Valamennyiünkben ott él a kincskeresők ősi szenvedélye.Most kipróbálhatja Ön is hogy mennyire ügyes stratéga és szerencsés kincskereső!  Akár egyéni, akár együttműködést, kommunikációt fejlesztő csapatfeladatként is ajánljuk.  A feladatokat előzetes igényfelmérést követően úgy állítjuk össze,hogy azok kizárólag minden csapattag részvételével teljesíthetőek legyenek. A túra alatti egymásra utaltság segít megtalálni az együttműködés lehetőségeit, személyi ségfeltáró és fejlesztő hatása van, növeli a kommunikáció hatékonyságát és erősíti az egymás közötti bizalmat. A résztvevők munkahelyi beosztástól,kortól és nemtől függetlenül, a közös cél érdekében ,egymást segítve oldják meg a hétköznap itól teljesen eltérő problémákat.Valamennyiünkben ott él a kincskeresők ősi szenvedélye.Most kipróbálhatja Ön is, hogy mennyire ügyes stratéga és szerencsés kincskereső! Akár egyéni, gpsakár együttműködést, kommunikációt fejlesztő csapatfeladatként is ajánljuk. A feladatokat előzetes igényfelmérést követően úgy állítjuk össze,hogy azok kizárólag minden csapattag részvételével teljesíthetőek legyenek. A túra alatti egymásrautaltság segít megtalálni az együttműködés lehetőségeit, személyi ségfeltáró és fejlesztő hatása van, növeli a kommunikáció hatékonyságát és erősíti az egymás közötti bizalmat.A résztvevők munkahelyi beosztást ól,kortól és nemtől függetlenül, a közös cél érdekében,egymást segítve oldják meg a hétköznap itól teljesen eltérő problémákat. A program leírása:  A résztvevőket kisebb létszámú csoportokra osztjuk. Egy rövid eligazítás és a játék szabályainka ismertetését követően minden csapat kap egy feladatleírást,a kincsesládák koordinátáival feltöltött GARMIN eTrex H  tipusu GPS készüléket, melynek használatát pár perc alatt ismertetjük. A cél, hogy az adott játék idő alatt,a  terepre kihelyezett kincsekből minél többet sikerüljön minél rövidebb idő alatt összegyűjteni a csapatoknak. A csapatok egymás ellen versenyeznek. A játék a Panzió bejáratától  indul ahol a megadott idő lejárta után le kell adniuk a zsákmányolt kincseket.

 

Csapatépítő főzőtréning

 

 

A csoportok kisebb csapatokat alkotva,szakácsunk felügyelete mellett, különböző adott alapanyagokból, saját kreativitásuk szerint, előre meghatározott tematika és koncepció mellett készítik el ételeiket, melyet aztán az egész csoport megkóstol és pontoz. Nagyszerű kikapcsolódást nyújt kisebb-nagyobb társaságoknak egyaránt.

 

 
Paintball

 

Kalandparkunktól nem meszsze találálható Paintball pályán többféle izgalmas játék lebonyolítására van lehetőség, profi játékvezetőkkel, fegyvermesterekkel. Kora tavasz tól késő őszig ideális kiegészítője bármilyen indoor vagy outdoor tréningnek,de önálló programként is megállja a helyét.

 

 

Ismerd meg Diósjenőt játékosan

 

A  program keretén belül a résztvevők egy játékos vetélkedő segítségével ismerik meg  Diósjenő látványosságait, nevezetességeit és főbb természeti kincseit. Az út során térképek, üzenetek segítségével találják meg az ellenőrző pontokat. Az ellenőrző pontokon a feladatok sikeres végrehajtása esetén, információk segítik a következő pont megtalálásában.Kiváló élménydús program hosszabb szakmai napok, konferenciákat követően.

 

Élőcsocsó

 

 

Ajátékot minden olyan alkalomra ajánljuk,ahol a csapatépítés és felhőtlen szórakozás főszerephez jut.12x 7m felfújt focipálya. 10 fő szórakoztatását biztosítja egyszerre. A játékosok töltik be a csocsót .Kicsik és  nagyok is egyaránt játszhatják.

 
 
 
 Rekeszmászás

 

 

A rekeszmászás lényege, hogy fejjel lefelé állított rekeszekből kell a játékosnak tornyot építeni, ami lehet akár 8 méteres is.Mindezt nehezíti, hogy közben a felső rekesz tetején áll. A játékos beülővel van biztosítva, és a játékvezető folyamatosan biztosítja, és segíti őt.Aki először próbálja ki, a 10-15 rekesz feltornyozásával is igen elégedett lehet.

 
 
 
 
 
 
 
Karaoke

 

 

 

Vannak pillanatok, amikor nem akarunk már annyira versenyezni: megkapaszkodva egy jó korsó sörben egyszerűen csak szeretnénk jól érezni magunkat.Hogy persze a bulinak sajátos arculata is legyen, remek mulatság, ha egymást szórakoztathatjuk távolról sem tökéletes előadásunkkal. Karaoke sokak szerint 30 perc alatt többet megtudhatunk egymásról mint 3 együtt töltött év alatt a szomszédos irodában.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolatfelvétel

 

  • 2643 Diósjenő Petőfi Sándor út
  • 06-35-364-466 | 06-35-999-352

Üzeneküldés

Megosztás

Rólunk

Bemutatkozunk röviden ismerjék meg vállalkozásunkat

Kiknek ajánljuk:

  • Családoknak,Baráti társaságoknak
  • Iskoláknak,Óvodáknak
  • Cégeknek,Munkatársaknak
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Cyan Green Brown Purple Tomato

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight

Background Color

Spotlight1

Background Color

Spotlight2

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction