Banner 1

 

 

Panziónk:

       
Panziónk a faluszélén a Börzsöny hegység lábánál található,közvetlenül a Jenői Strand fürdő mellett. Szállást 20 fő  részére tudunk biztosítani / vendég házakkal maximum 45 fő-ig / ,egy kétágyas,kettő háromágyas,és három négyágyas szobákban. Minden szo bába fürdő/zuhanykabin, Wc ,kézmosó továbbá színes televízióval, satelit és rádió készülékkel rendelkezik. A gépkocsiknak zárt, parkoló biztosított. A kert helységben szalonna és steak sütés lehetséges,az erre kialakított helyen. Az étkezés saját konyhá ról történik a la carte és menü rendszerben ,így vendégeink részére igény esetén reggelit félpanziót,és teljes panziós ellátást biztosítunk. Tenisz pálya és kerékpár kölcsönzés helyben.
  szoba  

 

 

       

Faházaink:

       
   
Ha valaki a természetes anyagokat kedve li,és a tégla helyett előnyben részesíti a fát, azoknak a vendégeinknek ajánljuk különálló faházainkat. Öt darab faházzal rendelkezünk mely egyenként öt fekvőhely,kettő hálószoba fürdőszoba  hűtőszekrény  televízió, kábel televízióval felszereltek. Az udvarban bográ csozóhely, grillező és kerti hinta,biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást.
         
Foglalással kapcsolatban kérjük keresse fel    Play Wellness Panziónk honlapját:           web: http://www.play-panzio.hu    
         

Kapcsolat

 

  • 2643 Diósjenő Petőfi Sándor út
  • 06-35-364-466 | 06-35-999-352

Üzeneküldés

Megosztás

Rólunk

Bemutatkozunk röviden ismerjék meg vállalkozásunkat

Kiknek ajánljuk:

  • Családoknak,Baráti társaságoknak
  • Iskoláknak,Óvodáknak
  • Cégeknek,Munkatársaknak
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Cyan Green Brown Purple Tomato

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight

Background Color

Spotlight1

Background Color

Spotlight2

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction